În cadrul Târgului Internațional al Producătorilor din Agricultura Ecologică,  a avut loc un concurs de gastronomie ecologică, sponsorizat de BioHumusSol. Responsabilă pentru organizarea acestui concurs, dar și pentru stabilirea legăturii cu elevii din licee a fost Camelia Popa – Inspectoratul Județean Bacău (ISJ Bacău).
4 echipe entuziaste, formate din elevi de liceu, și-au demonstrat talentele culinare în fața juriului, format din Casis Dumitru, Gonzales Joaquin și chef Pârcălabu Susana. Concurenții au avut la dispoziție oră jumătate pentru a pregăti preparatele pe care să le prezinte în fața juriului. Toate preparatele au fost create din produse ecologice, proaspete și gustoase.
Premiile oferite au constat în electronice, cărți și dulciuri bio, toate fiind oferite de BioHumusSol, partener oficial al ECO-INT 2018 NATURAL TASTE. De asemenea, le-au fost oferite produse marca BioHumusSol cu ajutorul cărora pot obține legume și fructe sănătoase și gustoase. Cultivă bio. Trăiește sănătos.

Related Projects