Târgul mondial BIOFACH promovează în fiecare an producătorii de produse ecologice și utilizarea responsabilă a resurselor naturii. Ediția de anul acesta a avut loc între 13 și 16 februarie, în Nuremberg, Germania.
Noi, cei de la Biohumussol am fost încântați să participăm la ediția 2019 BIOFACH și să susținem agricultura organică prin intermediul input-urilor organice și a insecticidelor și fungicidelor ecologice pe care le-am prezentat producătorilor din agricultura ecologică și vizitatorilor pasionați de produse bio.
Am remarcat imediat că trend-ul produselor ecologice este în creștere, anul acesta fiind prezenți peste 3,000 de expozanți și peste 50,000 de vizitatori din 143 de țări. Astfel, am observat o mare piață de desfacere pentru fermierii care produc ecologic la nivel internațional, în special pentru produsele ecologice din România care sunt foarte apreciate în Europa.
Astfel, târgul BIOFACH ne-a oferit o oportunitate inedită de a promova produsele românești, cât și agricultura ecologică în context internațional – și spre bucuria noastră, multe persoane ne-au vizitat standul, manifestând un interes deosebit pentru tehnologia noastră de producție în agricultura ecologică.
Îngrășămintele naturale Biohumussol au fost întâmpinate de priviri curioase și zâmbete calde, iar noi am fost încântați să explicăm tuturor ce este humusul de râmă, vermicompostul, cum ajută acesta agricultura organică și mai ales cum fermierii pot să aibă câștiguri mai mari cu produse ecologice.
Fermieri din toată lumea au fost încântați să afle că folosind produsele Biohumussol, pot obține o producție la fel de mare sau, deseori, mai mare decât cea obținută prin agricultura convențională, unde se aplică îngrășăminte chimice. În plus, diferența de cost între îngrășămintele ecologice și cele chimice nu este semnificativă, pe când diferența de calitate a produselor și de profit în furnizarea de produse ecologice este remarcabilă.
Și, bineînțeles, dacă ținem cont de subvențiile mai mari oferite de stat în agricultura ecologică – este evident că abordarea aceasta este benefică nu numai pentru mediul înconjurător, dar și pentru fermieri.
Avantajele îngrășămintelor Biohumussol au fost evidente și pentru vizitatorii noștri. De aceea, ne-am bucurat să primim multe numere de contact și să semnăm contracte cu fermieri din România, Canada, Rusia, Polonia, Bulgaria, Croația, Ucraina, Cehia și Germania.
Până la finalul târgului, am încheiat noi parteneriate și am descoperit multe oportunități de dezvoltare a agriculturii organice la nivel mondial. Așadar, participarea la Biofach a fost un succes!
După această experiență, suntem nerăbdători să participăm și la alte evenimente care susțin produsele ecologice și, mai ales, agricultura ecologică. Pentru Biohumussol, made in România înseamnă natural, sănătos și ecologic – și suntem pregătiți să arătăm asta întregii lumi.
Dacă ți-am trezit interesul pentru agricultura ecologică, Biohumussol te poate susține în trecerea de la îngrășăminte chimice la îngrășăminte organice. Spre exemplu, utilizarea repetată a îngrășământului Biohumussol Lichid va îmbunătăți structura solului în urma tratamentelor chimice și va asigura un sol plin de minerale, perfect pentru creșterea unor plante sănătoase.
În portofoliul Biohumussol, vei găsi toate produsele necesare pentru creșterea sănătoasă a plantelor: de la tratament pentru semințe, la îngrășăminte, insecticide, fungicide și biostimulatoare. Așadar, dacă ești interesat, ne poți contacta la numărul de telefon 0755.116.888.

Related Projects