Târgul Internațional al Producătorilor din Agricultura Ecologică | ECO-INT 2018 NATURAL TASTE a avut loc în perioada 20-23 septembrie 2018, iar BioHumusSol s-a bucurat că a putut participa în calitate de sponsor al evenimentului.
În cadrul târgului, au fost expuse produse ecologice, utilaje și echipamente agricole, inputuri pentru agricultură. În plus, agricultorii au primit și consultanță de specialitate, informații actualizate din domeniul agriculturii ecologice.
Programul târgului ECO-INT 2018 Natural Taste a inclus conferințele de specialitate „Agricultura ecologică – realități și oportunități naționale și internaționale” și „Cum poți să devii fermier în agricultura ecologică”. Au fost organizate vizite de studiu, workshop-uri, diverse discuții, dar și un concurs de gastronomie adresat liceeniilor pasionați de arta culinară, unde câștigătorii au fost premiați de BioHumusSol.
La acest eveniment, au participat atât companii, cât și cercetători de la universități și institute de prestigiu din domeniul agriculturii ecologice din țări, precum: Franța, Italia, Germania, Elveția, Ungaria, Suedia, Republica Moldova.

Related Projects