FERTILIZARE LA SOL – LA PLANTARE

  • BIOHUMUSSOL PELLETS – vermicompost organic: 100 – 200 g / pom

TRATAMENT FERTILIZARE CU APLICARE FOLIARĂ

  • 1 litru BIOHUMUSSOL (fertilizant humic) + 0.3 litri ETAMIN (biostimulator NPK) / ha în 100 L apă

TRATAMENT FERTILIZARE CU APLICARE RADICULARĂ

  • 4-5 litrI BIOHUMUSSOL (fertilizant humic) + 2-3 litri ETAMIN (biostimulator NPK) / ha

Se recomandă aplicarea a 10 – 12 tratamente de fertilizare anual. Se pot alterna tratamentele foliare cu cele radiculare. BIOHUMUSSOL și ETAMIN conțin totalitatea elementelor necesare: acizi humici și huminici,
humați, fulvoacizi, vitamine, fitohormoni naturali, microelemente (fier, cupru, zinc, mangan, bor, molibden) și macroelemente (azot, fosfor, potasiu, carbon, calciu, sulf, magneziu), precum și un întreg complex de aminoacizi.

Alunul este originar din Asia Mică. Plantă rezistentă și adaptabilă, este răspândit în toată Europa, de la țărmul mării până la altitudini de peste 1.000 de metri. Cei mai importanți producători europeni sunt Turcia, Italia și Spania, unde suprafețele cultivate sunt de zeci de ori mai mari decât în România.

Se recomanda aplicarea a 10-12 tratamene de fertilizare anual. Se pot alterna tratamentele foliare cu cele radiculare. BIOHUMUSSOL si ETAMIN contin totalitatea elementelor necesare ( fier, cupru, zinc, mangan, bor, molibder) si macroelemente (azot, fosfor, potasiu, coarben, calciu, sulf, magneziu), precum si un intreg complex de aminoacizi.

Nu este o cultură pretenţioasă şi, cu o investiţie mică, se poate obţine un profit frumos, pe termen lung, spun specialiştii din Alba Iulia care au fost printre primii care au promovat alunul de cultură în România.

Cultura de alun este o alternativă viabilă pentru a spori şi rentabilitatea terenurilor agricole din România, mai ales pe terenurile care nu se pretează pentru alte culturi. Soiurile italiene, cele mai des întânite la noi, au un radament deosebit şi se adaptează uşor la solul şi climatul țării noastre. Horticultorii din Alba-Iulia zic, mai în glumă, mai în serios: „dacă vrei să fii milionar, plantează aluni pe un hectar“. Un îndemn care ar putea fi urmat.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PRODUSE RECOMANDATE:

BIOHUMUSSOL

13,00 lei780,00 lei
Biohumussol Lichid este un îngrășământ organic 100%, un fertilizant humic activ, pur ecologic, ce stimulează creșterea și sănătatea plantelor. Conține săruri de acizi humici, acizi huminici, fulvo acizi, aminoacizi, micro și macro elemente, bacterii vii și alte substanțe ușor de absorbit. Poate fi aplicat pentru sistemul foliar și radicular prin orice metodă de stropire sau irigare, sporind creșterea numerică și dimensională a frunzelor și a rădăcinilor. CERTIFICAT ECOLOGIC DE OKO-BCS GARANTIE
Comandă de 800 lei și plătești 700 lei. Comandă de 1200 lei și plătești 1000 lei.

ETAMIN

26,00 lei1.560,00 lei
Etamin este un Biostimulator NPK ecologic cu microelemente și L-aminoacizi ce acționează direct la rădăcină. Etamin facilitează sintetizarea proteinelor permițând plantei să treacă peste perioadele de stres termic sau hidric. Este un bioactivator al proceselor metabolice naturale ale plantei. Conținutul de L-aminoacizi facilitează absorbția microelementelor și a substanțelor active determinând sporuri de producție.
Comandă de 800 lei și plătești 700 lei. Comandă de 1200 lei și plătești 1000 lei.

VERMICOMPOST PELLETS

10,00 lei875,00 lei
Biohumussol Solid (Vermicompost) este un îngrășământ natural de generație nouă, pur ecologic, produs cu ajutorul râmelor. Este un fertilizant concentrat, mineral-organic unic, neavând în compoziția sa niciun fel de conservant. Se folosește pentru toate tipurile de flori, gazon, legume și pomi fructiferi. Plantele tratate cu Biohumussol au un sistem imunitar bine dezvoltat, ceea ce le face rezistente la schimbări climatice bruște și la îmbolnăviri. Biohumussol îmbunătățește considerabil structura solului, scăzându-i densitatea, crescându-i aerația și absorbția azotului din atmosferă, ajutând în felul acesta plantele să crească puternice și sănătoase.
Comandă de 800 lei și plătești 700 lei. Comandă de 1200 lei și plătești 1000 lei.