Termeni și condiții

Site-ul: www.biohumussol.ro este oferit spre folosință, având condiția să acceptați următorii Termeni și Condiții de utilizare fără a dori să îi modificați în vreun fel.

www.biohumussol.ro este administrat de BHS. BIO INNOVATION, firma care își are sediul în SOȘ. BRĂILEI, KM.7, BUZĂU, 120118, ROMÂNIA și este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr.  J10/68/2008, CUI: RO 23074759

Dacă utilizați acest site, confirmați acordul dumneavoastră cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare a acestuia. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu folosiți site-ul www.biohumussol.ro și nici conținutul acestuia.  

BHS BIO INNOVATION vă oferă posibilitatea de a accesa liber site-ul, și dorește să facă vizibil efortul depus pentru a satisface clienții.

Este interzis să contactați site-ul sau să utilizați informațiile din site ci scopul alterării acestuia, dar nici în vederea discreditării BHS BIO INNOVATION, a clienților, produselor sau serviciilor puse la dispoziție.

Acest site vă este oferit în actuala formă fără alte garanții.

Nu ne asumăm responsabilitatea în caz de nefidelitate, nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale site-ului sau ale conținutului său. BHS BIO INNOVATION nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor, erorile sistemelor de calcul sau alte nereguli de acest tip, dacă aceștia au fost informați cu privire la producerea unor posibilele erori.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a putea folosi site-ul în condiții bune.
Site-ul www.biohumussol.ro este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Este complet interzisă reproducerea, copierea sau utilizarea parțială și integrală a conținutului acestuia, dar dacă este cazul, aceste acțiuni vor fi pedepsite conform legilor în vigoare.

Dacă Termenii și Condițiile vor suferi modificări ulterioare, utilizatorul va fi notificat prin intermediul contului de utilizator.  

DREPTURILE CONSUMATORULUI

Vânzătorul va avea completa răspundere în cazul în care vor exista lipsuri de conformitate în momentul livrării produselor. În acest caz, clientul își rezervă dreptul de a cere înlocuirea sau repararea produsului, iar vânzătorul este obligat să accepte asta.
Repararea/înlocuirea va fi realizată într-un termen stabilit de comun acord, fără a avea inconveniente majore pentru utilizator.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.biohumussol.ro funcționează conform Prevederilor legale ale Statului Român. În cazul unei tentative de fraudă, se vor raporta problemele autorităților competente.
Conflictele, dacă va fi cazul, a B.H.S. BIO INOOVATION cu unul sau mai mulți utilizatori va putea fi rezolvat pe cale amiabilă, ambele părți să ajungă la un acord, dar dacă acest lucru nu este posibil se va apela la competențele instanțelor pentru rezolvarea conflictului.
Pentru acordul clientului cu Termenii și Condițiile, acesta își va asuma în totalitate aceste riscuri.

LIVRAREA COMENZILOR

Comenzile înscrise pe www.biohhumussol.ro vor fi onorate prin curier la adresa oferită de client. Clientul este obligat să verifice integritatea și conformitatea produsului/produselor comandat/comandate în momentul livrării și să refuze primirea acestora dacă sunt în neconformitate cu ceea ce au comandat, prezentând defecte vizibile.

Niciun produs.