Politica de confidențialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, B.H.S. BIO INOOVATION are obligația de a oferi siguranța datelor utilizatorilor, de a utiliza informațiile furnizate de aceștia doar în scopurile specificate.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar în scopul onorării comenzilor plasate de client pe site-ul www.biohumussol.ro și cu acordul clientului în scop de marketing.

Clienților li se vor respecta drepturile prevăzute în Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

De asemenea, clientul va fi responsabil de siguranța contului personal creat pe www.biohumussol.ro. Dacă acest cont va fi accesat de terțe persoane, B.H.S. BIO INOOVATION nu își asumă consecințele ce vor apărea ulterior, tocmai de aceea este recomandat ca în cazul în care utilizatorul constată că este ceva în neregulă cu contul său personal, să ia legătura cu administratorul www.biohumussol.ro .  

Prin accesarea www.biohumussol.ro , website deținut de B.H.S. BIO INOOVATION, vizitatorii își exprimă acceptul de a primi Cookies, dar acestea nu vor solicita informații personale.  

Niciun produs.