Mărturii

Deschideți Broșura cu Mărturii

BioHumusSol - produsul minune pentru creșterea plantelor

Utilizați produsele BioHumusSol și nu veți fi dezamăgiți. Rezultatele apar imediat și vă veți dori ca toată cultura dumneavoastră să fie sprijinită de produsele noastre minune!

Vă așteptăm la Buzău pentru a putea vedea cu ochii dumneavoastră utilitatea produselor noastre!

Legumele dumneavoastră, îngrijite cu ajutorul produselor BioHumusSol, nu vor fi niciodată mai sănătoase!

Pomii fructiferi, împreună cu produsele noastre, își vor recăpăta imunitatea și vor fi din nou sănătoși și viguroși!

Aceștia vor fi bogați în fructe și vor oferi din nou o recoltă consistență!

Urmăriţi strugurii îngrijiţi cu BioHumusSol!

Viile dumneavoastră vor fi mai roditoare că niciodată!

Roșiile îngrijite cu BioHumusSol ajung până 1.5 kilograme!

Și da, sunt sănătoase și gustoase! Vă așteptăm să le încercați!

Va așteptăm în grădinile BioHumusSol!

Aici puteți vedea cu ochii dumneavoastră miracolele produselor noastre!

Se știe că humusul este cea mai importantă componentă a solului și că naturii îi este necesar un interval de 300 de ani pentru crearea unui singur centimetru de sol fertil.

BioHumusSol este un îngrășământ natural pur ecologic, produs cu ajutorul râmelor, un substrat mineral-organic, neavând în compoziția sa nici un fel de conservant.

Râmele transformă absolut orice substanță organică în cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de râmă.

Humusul contribuie la creșterea rezistenței plantelor la îmbolnăviri, având calități fungicide și bactericide. Totodată, humusul limitează pătrunderea nitraților și a azotului din sol în plante și fructe.

La apariția organismelor dăunătoare, toate zonele plantei fiind deja ocupate, nu mai sunt locuri propice instalării și dezvoltării lor.

Localizate în zone neprielnice, într-o acerbă competiție pentru hrană și lumină cu microorganismele benefice plantei, incompatibile cu acestea din toate punctele de vedere și depășite mult numeric, toate aceste microorganisme dăunătoare mor.

În anul 2004, pe baza multor ani de observații, s-a descoperit că humusul conține enzime cunoscute că variate forme ale chitinazei, față de care insectele au o extraordinară aversiune.

Chitinaza atacă chitina, adică substanța organică din care este alcătuit exoscheletul tuturor insectelor, viermilor etc.

Organismele producătoare de enzime chitinazice prezente în humus se compun din 4 bacterii, 4 fungi și 5 actinomicete.

Acest humus conține elemente declanșatoare ce activează multiplicarea organismelor producătoare de chitinaza, astfel încât în plante apar bacterii producătoare de enzime chitinazice, care erau în stare latență, altele decât cele deja existente în humus.

HUMUSUL este folosit ca îngrășământ organic de bază la plantarea și nutriția tuturor speciilor de culturi agricole, silvicultură, floricultură la revitalizarea și recultivarea solurilor.

HUMUSUL poate fi introdus pe terenurile deschise din primăvară devreme pînă în toamnă tirzie. El este un fertilizant organic de acțiune îndelungată – eficacitatea HUMUSULUI se păstrează pe o perioadă de 4-5 ani.

Produsele noastre sunt certificate ecologic!