BioHumusSol Solid

BioHumusSol Solid

BIOHUMUSSOL SOLID este un îngrășământ natural de generație nouă, pur ecologic, produs cu ajutorul râmelor. Este un fertilizant concentrat, mineral-organic UNIC, neavând în compoziția sa niciun fel de conservant.

Se folosește pentru toate tipurile de flori, gazon, legume și pomi fructiferi. Biohumussol îmbunătățește considerabil structura solului, scăzându-i densitatea, crescându-i aerația și absorbția azotului din atmosferă, ajutând în felul acesta plantele să crească puternice și sănătoase.

Plantele tratate cu Biohumussol au un sistem imunitar bine dezvoltat, ceea ce le face rezistente la schimbări climatice bruște și la îmbolnăviri.

Biohumussol nu conține și nu oferă condiții de viață pentru E.Coli, Salmonella sau alți dăunători. VERMICOMPOSTUL ( Biohumusul ), este unicul îngrășământ, acceptat în UE ca amendament pentru agricultura biologică. Pentru conformitate, a se vedea :

Anexa 1, art. 3, paragraful 1 ( PAGINA 74) din REGULAMENTUL (CE) NR. 889/2008 AL COMISIEI din 05 septembrie 2008, de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 834/2007 al Consiliului privind producția ecologică și etichetarea produselor ECOLOGICE în ceea ce privește producția ecologică, etichetarea și controlul. Click aici pentru regulament

Comandă
Looking for something similar?
  • Beautiful Pinapple In Big Crates
  • Mixed Freshly Harvested Salad Types

UN SINGUR MC DE HUMUS ÎNLOCUIEȘTE 16 MC DE GUNOI DE GRAJD

Aceste nutriente, împachetate într-o membrană solubilă în apă, sunt eliberate gradual, în concordanță cu nevoile plantelor, și sunt consumate cu ușurință de acestea. Humusul de râmă este cel mai bun fertilizator deoarece conține concentrații înalte de bacterii benefice și alte microorganisme, mulți stimulenti biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi și antibiotice, acid fulvic și huminic, adăugate lui în timpul procesului digestiv al râmei. Acestea sunt de 100 ori mai multe decât în bălegar, iar îngrășămintele chimice nu le conțin deloc. Humusul râmelor înlocuiește în totalitate orice îngrășământ chimic sau organic necesar fermei dvs.

HUMUSUL ȚINE PARAZIȚII LA DISTANȚĂ

În anul 2008,după studii desfășurate pe parcursul a mai multor ani, laboratoare din mai multe țări au ajuns la concluzia că humusul de ramă este excelent în prevenirea următorilor dăunători: Alternaria spp. (alternarioza), Botrytis spp.(mucegaiul cenușiu), Fusarium spp.(fuzarioză), Peronosporă spp (mană), Phytophthora cinnamomi, Pythium spp.(putrezirea rădăcinilor), Pseudomonas syringae (arsură bacteriană la mazăre), Rhizoctonia solani (rizoctonioză), Septoria spp.(septorioza), Thielaviopsis basicola (putregaiul negru al tutunului), Venturia inequalis (rapănul mărului).

Eficacitatea humusului :

  • HUMUSUL restabilește rapid fertilitatea naturală a solului, îi îmbunătățește structura și sănătatea.
  • HUMUSUL nu are o acțiune inertă: plantele și semințele reacționează imediat la el.
  • HUMUSUL reduce termenul de încolțire a semințelor, accelerează procesul de creștere și înflorire a plantelor, reduce termenul de coacere a fructului cu două-trei săptămîni.
  • HUMUSUL asigură o bună imunitate a plantelor, sporindu-le rezistența la situațiile de stres, condițiile meteorologice nefavorabile, patologiile bacteriale și mucegai.
  • HUMUSUL asigură: o bună aderare la sol (prindere) a puieților și răsadului, dezvoltarea optimală a florilor, o perioadă de înflorire intensă și de lungă durată. în cazul multor plante se manifestă o mărire de 1,5-2 ori a frunzei, în comparație cu cele de control, crește intensitatea culorii frunzelor și florilor, se dezvoltă activ mugurii laterali, mai repede începe stadiul de înflorire.
  • HUMUSUL sporește semnificativ rodul și îmbunătățește calitățile gustative ale produselor cultivate.
  • HUMUSUL neutralizează în sol metalele grele și radionuclizii, nu permite plantelor să acumuleze nitrații.

Produsele noastre sunt certificate ecologic!