BioHumusSol Lichid

BioHumusSol Lichid

CERTIFICAT ECOLOGIC DE
OKO-BCS GARANTIE

BIOHUMUSSOL LICHID este un fertilizator humic activ, pur ecologic, ce stimulează creșterea și sănătatea plantelor. Conține săruri de acizi humici, acizi huminici, fulvo acizi, amino acizi, micro și macro elemente, bacterii vii și alte substanțe ușor de absorbit.

Conținutul de metale grele este mult mai scăzut decât normele stabilite. Toți nutrienții disponibili în extract vor fi absorbiți la nivel celular de către plante, ceea ce duce la activarea proceselor fiziologice și bio-chimice permițând asimilarea maximă a substanțelor ce sunt benefice pentru plante.

Plantele tratate cu BIOHUMUSSOL-LICHID au un sistem imunitar mai puternic ce le face mai rezistente la schimbări bruște de temeratura și la boli. Alte beneficii ale folosirii acestui îngrășământ sunt după cum urmează: germinare rapidă, sistem radicular mai bun și mai puternic, mai bună reținere a umezelii în plante, înmugurire accelerată, creștere mai rapidă și rezistentă la diferite bacterii și fungi dăunători. îngrășământul BIOHUMUSSOL-LICHID previne apariția și creșterea micro-florei patogene, reduce conținutul de nitrați din fructe și legume, blochează absorbția de metale grele de către plante, crește conținutul de fructoză, proteine și vitamine. Stimulează înflorirea, fertilitatea, îmbogățește gustul și rezistența produselor.

Comandă
Looking for something similar?
  • Beautiful Pinapple In Big Crates
  • Mixed Freshly Harvested Salad Types

Avantajele extractului de humus de râmă “Biohumussol lichid” :

  • Acesta poate fi aplicat pentru sistemul foliar și radicular prin orice metodă de stropire sau irigare, sporind creșterea numerică și dimensională a frunzelor și a rădăcinilor.
  • Suprimă ciupercile dăunătoare din sol. în plus, microorganismele din extract produc hormoni, vitamine, nutrienți, enzime, aminoacizi și minerale necesare chiar și plantelor tinere.
  • Remediază solurile afectate de folosirea îndelungată a substanțelor chimice. Prin aplicarea repetată, solul se va repopula complet cu microorganismele benefice plantelor distruse de substanțele chimice de-a lungul anilor. Acesta îmbunătățește structură solului, scăzându-i densitatea și crescandu-i aerația.
  • Crește retenția apei în sol, micșorând cantitatea de apa folosită la irigare cu 30 la sută. Atunci când BHS Lichid este aplicat după recoltare, raportul de transformare a resturilor vegetale în humus este de circa 30 de ori mai mare față de orice alt preparat chimic sau organic.
  • Diluarea acestuia prin preparare nu afectează calitățile acestuia. Se poate dilua în proporție de la 1/10 până la 1/100, microorganismele din extract rămânând vii și active. Proporția de diluare este dictată doar de sistemul de irigare.
  • Nu este toxic, nu arde plantele, nu are restricții de folosire, se poate folosi în orice cultură, în seră sau pe câmp și este compatibil cu orice fel de preparat chimic.
  • Nu conține și nu oferă condiții de viață pentru E. Coli, Salmonella sau alți dăunători. Humusul de râmă din care se prepară extractul își păstrează caracteristicile și proprietățile fizico-chimice ani de zile.

BIOHUMUSSOL-LICHID este perfect compatibil cu fungicide, ierbicide și insecticide ceea ce permite aplicarea lor simultană fără efecte negative asuprea procesului tehnologic. îngrășământul contribuie la reducerea impactului toxic al cantităților reziduale de ierbicide, împiedică plantele să absoarbă metale grele combinându-le în compuși greu mobili și insolubili, și scade semnificatic conținutul de nitrați. BIOHUMUSSOL-LICHID este compatibil cu alte chimicale pentru protecția plantelor, cu excepția sulfatului de cupru și a soluției bordoleze. După prepararea soluției, se va folosi imediat.

Amestecul de BIOHUMUSSOL-LICHID cu soluție bordoleze și sulfat de cupru este INTERZISĂ!

Produsele noastre sunt certificate ecologic!