Eco Bio Humus

Eco Bio Humus

ECO BIO HUMUS este un stimulator al creșterii foarte concentrat, 100% organic pentru toate tipurile de culturi agricole si horticole

ECO BIO HUMUS este un fertilizator humic activ, pur ecologic, ce stimulează creșterea și sănătatea plantelor.

Activitatea sa este bazata pe o combinatie unica dintre săruri de acizi humici, acizi huminici, fulvo acizi, aminoacizi, micro și macro elemente, vitamine polizaharide si bacterii vii.

ECO BIO HUMUS este imbogatit cu enzimele proteice naturale care maresc capacitatea solului de a absorbi azotul din atmosfera unde se afla in proportie de peste 70%.

Plantele tratate cu ECO BIO HUMUS isi produc proprii regulatori de crestere (citochinine, gibereline, auxine, etilenă, etc.).

Plantele tratate cu ECO BIO HUMUS au un sistem imunitar foarte puternic ce le face mai rezistente la schimbări bruște de temeratura și la boli.

ECO BIO HUMUS BLOCHEAZA ABSORBTIA DE METALE GRELE DIN SOL.

ECO BIO HUMUS deblocheza elementele nutritive din sol.

ECO BIO HUMUS ajuta la o germinare mai rapidă, dezvolta un sistem radicular mai bun și mai puternic, creeaza o mai bună reținere a umezelii în plante, determina o înmugurire accelerată, ajuta la o creștere mai rapidă și rezistentă la diferite bacterii și fungi dăunători.

ECO BIO HUMUS previne apariția și creșterea micro-florei patogene, reduce consumul de apa cu 40 %

ECO BIO HUMUS reduce conținutul de nitrați din fructe și legume, crește conținutul de fructoză, proteine și vitamine, nu conține și nu oferă condiții de viață pentru E. Coli, Salmonella sau alți dăunători.

ECO BIO HUMUS stimulează înflorirea, fertilitatea, îmbogățește gustul și rezistența produselor.

ECO BIO HUMUS nu este toxic, nu arde plantele, nu are restricții de folosire, se poate folosi în orice cultură, în seră sau pe câmp și este compatibil cu orice fel de preparat chimic, cu excepția sulfatului de cupru și a soluției bordoleze

Comandă
Looking for something similar?
 • Beautiful Pinapple In Big Crates
 • Mixed Freshly Harvested Salad Types

Compoziție produs:

 • Săruri de acizi humici, acizi huminici, fulvo acizi, amino acizi, micro și macro elemente, aminoacizi organici, vitamine polizaharide si bacterii vii.

MOD DE APLICARE :

 • PULVERIZARE PE FRUNZE:
  Legume: 0.3 L la 100 L apa, 2 - 2.5 L/hectar,se aplica saptamanal sau dupa cum este necesar.
  Livezi si vita de vie: 0.3L la 100 L de apa,2-2.5 L/hectar,se aplica la 2-4 saptamani sau dupa cum este necesar.
  Plante Ornamentale si Gazon:0.3L la 100 L de apa,1 – 1.5 L/hectar,se aplica la fiecare 2-4 saptamani sau dupa cum este necesar.
  Cultura mare :1 -1.5 L/hectar in 300-500 L de apa,in functie de coronament sau se aplica dupa cum este necesar.
  Pasune:1-1.5 L/hectar in 300-500 L apa sau dupa cum este necesar.
 • FERTIGARE:
  Legume: 3 L/ hectar sau dupa cum este necesar.
  Livezi,Vita de Vie,Plante ornamentale si Gazon: 3 L/Hectar se aplica la 2-4 saptamani sau de cate ori este necesar.
 • GRADINA CASEI:
  Se dilueaza 30 ml la 10 L apa,si se aplica in urma amestecului diluat 1L pe metru patrat,aplicare necesara bilunara sau de cate ori este necesar.

INSTRUCTIUNI:

Se agita sau se amesteca bine inainte de utilizare.In cazul in care sunt necesare cantitati mai mari de apa,nu depasiti dozele recomandate produsului pe hectar pentru rezultate maxime.Frunzisul si plantele sensibile trebuiesc testate prin pulverizare prima data,inainte de a aplica pe scara larga.Frecventele sunt doar un ghid care pot fi ajustate in fuctie de practicile agricole si/sau in combinatie cu monitorizarea culturilor.Asigurati conditiilor de pulverizare adecvate de exemplu: temperatura,umiditate,viteza de vant,inainte de aplicarea pe frunze.Compatibilitatea si/sau performanta nu poate fi garantata atunci cand este combinat cu alte produse.Pentru compatibilitatea cu alte produse faceti un test pe suprafata mica inainte de utilizare pe scara larga.

ATENTIE !

A SE AGITA RECIPIENTUL INAINTE DE UTILIZARE
ECO BIO HUMUS NU NECESITA MASURI SPECIALE DE SIGURANTA
APLICATI NUMAI DACA ESTE NECESAR SI RESPECTATI DOZELE RECOMANDATE.
NU LASATI PRODUSUL LA INDEMANA COPIILOR.
TINETI PRODUSUL DEPARTE DE ALIMENTE SI BAUTURI
PASTRATI PRODUSUL IN AMBALAJUL ORIGINAL ,CAPAC BINE INCHIS.
TEMPERATURA DE PASTRARE………………………………………..…. + 5 - + 20 GRADE C

AVERTISMENT:

 • Toate recomandarile oferite de Biohumus sol srl sau de catre distribuitorii sai sunt doar sfaturi.
 • Deoarece nu poate fi efectuat nici un control asupra depozitarii,manipularii,amestecarii,aplicarii sau a utilizarii acestuia,a vremii,sau a conditiilor de sol inaintea,in timpul sau dupa aplicare,toate care ar putea afecta performanta produsului nostru,nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice esec,pierderi,daune sau vatamari. Biohumus sol srl va recomanda să contactați un agronom înainte de aplicarea produsului.Cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea oricarui produs BHS.
 • ECO BIO HUMUS ESTE AMBALAT IN RECIPIENTE DE : 1 L , 5 L , 10 L, 20 L SI 1000 L
 • PRET DE LISTA 13 EURO / L + TVA

Produsele noastre sunt certificate ecologic!